RondPunt

"Hello World"

RondPunt BV, het bedrijf waar de term Business Intelligence met een no-nonsense aanpak wordt benaderd. Het is daarbij uw bedrijfsvoering die voorop staat. Samenwerken met RondPunt verzekerd u van de deskundige inzet en de uitwisseling van kennis en ervaring.

RondPunt is het bedrijf van zelfstandig meervoudig gecertificeerd SAS expert Arend Ruizendaal

Na de technische en praktijkgerichte universitaire opleiding als Geoloog/­Geofysicus kwam Arend Ruizendaal in 1990 in dienst bij de Rijks Geologische Dienst als mathematisch geoloog. Zijn taak was de ontwikkeling van software voor de veelal specifieke statistische vraagstukken binnen deze bedrijfstak. Na drie jaren heeft hij in 1994 de stap gezet naar de meer generieke automatiseringswereld. Het SAS System was een uitstekend platform voor bredere toepassing van zijn kennis van statistiek en statistische software.

Arend Ruizendaal heeft in de daaropvolgende jaren door vele Business­Information (BI) projecten een omvangrijk inzicht verworven in de belangrijkste hardware­platforms, operating systems, tools, ontwikkeltechnieken, projectmethodologieën, en informatiearchitecturen rond BI projecten. Deze projecten speelden zich af in een financiële ­, verzekerings ­, uitgevers ­ of industriële omgeving en maakten veelal gebruik van SAS software. Hierdoor heeft hij een zeer brede logische en technische kennis van verschillende SAS producten opgebouwd. Zijn belangrijkste projecten hebben betrekking op het ontwerp, analyse, advies en realisatie rond datawarehouses, Rapportage, OLAP, Analyse en Datamining omgevingen, zowel in SAS versie 6, 8 als in versie 9 tot/met versie 9.4.

Arend Ruizendaal is als programmeur, ontwerper, analist en adviseur in te zetten bij Business­Information vraagstukken.